Intro for de nye 1g'ere

Kære 1.g'ere!

Hjertelig velkommen til jeres første skoleår på Nordfyns Gymnasium. Her bliver I glade
for at være, og I vil få en masse nye venner.

I har sikkert længe været spændte på at skulle begynde på gymnasiet, men nu er ventetiden forbi. Den første dag på en ny skole er de fleste elever både forventningsfulde og en smule nervøse, fordi der skal ske så meget nyt, men dagen begynder stille og roligt med velkomst i skolens kantine. Der møder I jeres nye skolekammerater, lærere og introeleverne. Efter velkomsten i kantinen følges de med jer ud i klasserne, hvor der er morgenmad, forskellige aktiviteter, der skal ryste jer sammen, og praktiske oplysninger.

Der er knyttet to introelever til hver klasse, og de vil sammen med jeres lærere være med til at give jer en rigtig god begyndelse på gymnasietiden. Introeleverne er engagerede og søde piger og drenge fra 2.g og 3.g., som I kan spørge om det, I er i tvivl om – både den første dag og løbende, som I har brug for det.

Sideløbende med undervisningen vil der de første uger være forskellige aktiviteter, som skal bidrage til at skabe et rigtigt godt sammenhold og kammeratskab.

Onsdag den 12. august bruger vi et modul på at tale skole- og klasserumskultur og diskutere, hvad der forventes af elever, der går på gymnasiet.

Fredag den 14. august er der forældreaften og efterfølgende fest KUN for jer (og introerne), og i uge 34 er der ryste-sammen- aktiviteter for alle 1.g'ere. Det kommer I til at høre nærmere om.

På Nordfyns Gymnasium er der plads til alle, og I vil hurtigt opdage, at alle årgange har det rigtig godt med hinanden. Sponx-festerne er kun for skolens elever, og det er også med til at give et godt sammenhold på skolen. De gode oplevelser og kammeratskabet mellem alle elever er med til at styrke fagligheden og skabe goder relationer til lærerne, således der er et fagligt engagement hos både elever og lærere på skolen.

Vi glæder os til at se jer!

Intro-teamet

Introbillede 2019.jpg

 

Introelever i skoleåret 2019/2020

Velkommen til Nordfyns Gymnasium

 

Kalender for 1. g’ernes første uger på Nordfyns Gymnasium:

Mandag den 10.8.20

I møder i kantinen kl. 8.30, hvor rektor byder alle velkommen. Dagens program præsenteres. Når I er kommet ud på jeres hold, serverer skolen boller og kaffe/te/juice. Dagen slutter senest. kl. 13.50.

Tirsdag den 11.8.20

Almindelig skoledag. Fotografering af alle 1.g'ere begynder kl. 8.30.
(Alle elever skal fotograferes til skolens elevkartotek).

Onsdag den 12.8.20

Almindelig skoledag. I 2. modul: skole- og klasserumskultur. Intro'erne kommer rundt i klasserne og aftaler udklædningstema til 1.g-festen fredag

Torsdag den 13.8.20

Almindelig skoledag.

Fredag den 14.8.20

Almindelig skoledag. Forældreaften fra kl. 17-18.30.
Efterfølgende 1.g-fest fra 18.30-24.00.