Lectio Vigtige datoer

SPONX

Om SPONX

Sponx er Nordfyns Gymnasiums fest- og aktivitetsforening, der står for at arrangere de fedeste gymnasiefester. Sponx afholder fem sjove, hyggelige og vilde fester i løbet af skoleåret, hvor der til to af festerne kommer en kunster og optræder. I skoleåret 21/22 kiggede 8ball og Benny Jamz forbi, og de lavede nogle vanvittige shows. Ved at være med i foreningen Sponx bliver du en del af et stærkt fællesskab på tværs af Nordfyns Gymnasiums årgange. Du er med til at arrangere nogle sjove og hyggelige arrangementer for eleverne på Nordfyns Gymnasium, og vigtigst af alt får du venner for livet. Stemningen mellem de 25 Sponx-medlemmer er altid fantastisk, og der er en humoristisk jargon til Sponx-møderne, hvor der bliver planlagt små og store ting forud for festerne. Det er derfor uden tvivl det absolut bedste udvalg at være med i, da du kommer til at kende alle de andre Sponx-medlemmer på en nærmest familiær måde. Sponx forbinder årgangene på en fed måde, og man føler sig derfor hjemme på skolen. Hvis du er klar til at møde nye mennesker og er klar til at feste, så er Sponx lige noget for dig. Sponx sørger altid for, at gymnasiets elever og medlemmerne af Sponx kan have et brag af en fest.

Som medlem

Som medlem af SPONX skal man varetage forskellige jobs i løbet af festerne som bartender, dørmand og garderobeadministrator. Men det er ikke kun pligtarbejdet med at skabe et brag af en fest, der følger med. Inden festerne starter, har festudvalget en super hyggelig eftermiddag, hvor vi ud over at gøre os lækre, holder traditioner som bestemte selskabslege og fællesspisning ved lige.

Festudvalget har et rigtigt godt sammenhold, der hvert år understøttes af julefrokost, påskefrokost, sommerafslutning og selvfølgelig den legendariske rystesammenfest, hvor nye og gamle SPONX’ere lærer hinanden bedre at kende.

Så er du frisk på at skabe en række fede fester for dine kammerater og bygge nye bekendtskaber op med unge fra skolens tre årgange, så meld dig ind i SPONX – vi glæder os til at se dig.

Formand: Marie Svane Thyrsted Pedersen, 3d