SPONX

Nordfyns symbol

Om SPONX

Ingen ved, hvad det betyder, men alle snakker om det. Er du frisk, festglad og fuld af gode ideer, så er Nordfyns Gymnasiums festudvalg, SPONX, stedet for dig.

I løbet af skoleåret bliver der holdt fem fantastiske og farverige fester med masser af musik, sjov og festelige unge studerende. Vi afholder introfesten, julefesten, fastelavnsfesten, årets fest med UV-maling og -lys samt afslutningsfesten. Fastelavnsfesten kan nævnes som et højdepunkt. Til denne fest er der humoristiske udklædninger at finde, som skaber en hyggelig stemning blandt festens deltagere. Derudover krydres festen med kåringer af skolens elever, hvor ingen elev kan vide sig sikker. Sidst, men ikke mindst, afholdes årets sidste fest, som byder på en kunstner eller en komiker. I årenes løb har vi bl.a. grinet af Mick Øgendahl, Geo og Tobias Dybvad og festet til BasedBoys og Faustix, der alle har leveret et fantastisk show. Der ligger ikke noget tema fast, da der altid er plads til nye ideer i SPONX.

Formænd: Frida Pejs Rytter Sørensen 3.e, Alexander Haglund Hansen 3.e og Emil Albæk Christiansen 3.d
Kasserer: Frida Pejs Rytter Sørensen 3.e

Formand: Frida Pejs Rytter 3.e
Næstformænd: 
Emil Albæk Christiansen 2.d 
Kasser: Frida Pejs Rytter 3.e

Som medlem

Som medlem af SPONX skal man varetage forskellige jobs i løbet af festerne som bartender, dørmand og garderobeadministrator. Men det er ikke kun pligtarbejdet med at skabe et brag af en fest, der følger med. Inden festerne starter, har festudvalget en super hyggelig eftermiddag, hvor vi ud over at gøre os lækre, holder traditioner som bestemte selskabslege og fællesspisning ved lige.

Festudvalget har et rigtigt godt sammenhold, der hvert år understøttes af julefrokost, påskefrokost, sommerafslutning og selvfølgelig den legendariske rystesammenfest, hvor nye og gamle SPONX’ere lærer hinanden bedre at kende.

Så er du frisk på at skabe en række fede fester for dine kammerater og bygge nye bekendtskaber op med unge fra skolens tre årgange, så meld dig ind i SPONX – vi glæder os til at se dig.

Send en besked