Nye møbler og andre tiltagTilføjet den 12 august 2019 09:40

Nye gulvbelægninger og møbler

Mens eleverne har holdt sommerferie, har Nordfyns Gymnasium benyttet lejligheden til at få lagt nye linoleumsgulve i alle lokaler i den ene fløj og i enkelte faglokaler samt studierummet (også benævnt 'Stillerum').

Der er indkøbt nye elevborde og -stole til undervisningslokalerne. Vi håber, at alle vil være med til at passe godt på de flotte nye gulve og møbler.

Elevernes studierum ('Stillerum') er under indretning med hæve-sænkeborde, samt en 'læsekrog' med en kupesofa. Lokalet er en 'læsesal' og ikke til gruppearbejde. Vi ser frem til nu at kunne tilbyde denne mulighed til elever, som ønsker fred og ro/at være lidt alene.

Velkommen til nye lærere

Vi byder velkommen til Pia Bille Kristensen, som er ansat som årsvikar i engelsk og psykologi, og til Jan Thomsen, som er ansat som årsvikar i psykologi.


Tobaksfri-skoletid

Røgfri skoletid er ikke nok i forhold til at fremme sundheden. Beklageligvis ses en tendens til brug af andre tobaksprodukter som tyggetobak og snus i stedet for cigaretter o.a.. I samarbejde med Region Syddanmark, Kræftens Bekæmpelse og Nordfyns Kommune vil Nordfyns Gymnasium i det kommende år arbejde for tobaksfri-skoletid.