Intro for nye 1.g’ere

Nordfyns symbol

Kære 1.g'ere!

Hjertelig velkommen til Nordfyns Gymnasium. Her bliver I glade for at være, og I vil få en masse nye venner.

I har sikkert længe været spændte på at skulle begynde på gymnasiet, men nu er ventetiden forbi. Den første dag på en ny skole er de fleste elever både forventningsfulde og en smule nervøse, fordi der skal ske så meget nyt, men introerne vil stå klar til at byde jer velkommen og hjælpe jer til rette. 

Der er knyttet to introelever til hver klasse, og de vil sammen med jeres lærere være med til at give jer en rigtig god begyndelse på gymnasietiden. Introeleverne er engagerede og søde piger og drenge fra 2.g og 3.g, som I kan spørge om det, I er i tvivl om – både den første dag og løbende, som I har brug for det. Den første dag følges introerne med jer ud i klasserne, hvor I skal lave forskellige aktiviteter, der skal ryste jer sammen. I dagens løb får I også nogle praktiske oplysninger, og når I har spisepause, får I en sandwich, så I behøver ikke tage madpakke med den dag.

De første uger vil der udover undervisningen være forskellige aktiviteter, som skal bidrage til at skabe et rigtigt godt sammenhold og kammeratskab, og vi vil også tale skole- og klasserumskultur med jer og diskutere, hvad der forventes af elever, der går på gymnasiet.

Tirsdag den 16. august er der forældrearrangement kl. 17.00 – 18.30, og i uge 34 kommer hver klasse på en udflugt en hel skoledag. Det kommer I til at høre nærmere om.

På Nordfyns Gymnasium er der plads til alle, og I vil hurtigt opdage, at alle årgange har det rigtig godt med hinanden. Vores elevfester, Sponx-festerne, er kun for skolens elever, og det er også med til at give et godt sammenhold på skolen. De gode oplevelser og kammeratskabet mellem alle elever er med til at skabe et stort engagement hos både elever og lærere.

Vi glæder os til at se jer!
Intro-teamet

Kalender for 1. g’ernes første uger

Mandag den 8.8.22
I møder kl. 8.30 og vises ind i jeres klasselokale af skolens introer. Dagens program præsenteres. Til frokost serverer skolen en sandwich. Dagen slutter senest kl. 13.50.

Tirsdag den 9.8.22
Almindelig skoledag. Fotografering af alle 1.g’ere begynder kl. 8.30.
(Alle elever skal fotograferes til skolens elevkartotek).

Onsdag den 10.8.22
Almindelig skoledag. Koordinator har et modul med klassen om skole- og klasserumskultur.

Torsdag den 11.8.22
Kl. 8.30 – 11.50 Almindelig skoledag
Kl. 12.15 – 15.40 Arrangement for 1.g-klasserne (klassevis) (hygge, teambuilding-øvelser).

Fredag den 12.8.22
Kl. 8.30 – 11.50 Almindelig skoledag
Kl. 11.50 – 12.15 Frokost
Kl. 12.15-13.50 Aktiviteter for hele 1.g-årgangen i kantinen.

Tirsdag den 16.8.22
Almindelig skoledag
Kl. 17.00 – 18.30 Forældrearrangement.

Uge 34 2022
Hver klasse kommer på en udflugt en hel skoledag.

Andre vigtige datoer
Forældremøde om valg af studieretning tirsdag den 4. oktober 2022 kl. 19.00.

Start i studieretningsklasser fredag den 4. november med aktiviteter, der samler de nye klasser.

Send en besked