Intro for nye 1.g’ere

Nordfyns symbol

Kære 1.g'ere!

Hjertelig velkommen til Nordfyns Gymnasium. Her bliver I glade for at være, og I vil få en masse nye venner.

I har sikkert længe været spændte på at skulle begynde på gymnasiet, men nu er ventetiden forbi. Den første dag på en ny skole er de fleste elever både forventningsfulde og en smule nervøse, fordi der skal ske så meget nyt, men introerne vil stå klar til at byde jer velkommen og hjælpe jer til rette. 

Der er knyttet tre introelever til hver klasse, og de vil sammen med jeres lærere være med til at give jer en rigtig god begyndelse på gymnasietiden. Introeleverne er engagerede og søde piger og drenge fra 2.g og 3.g, som I kan spørge om det, I er i tvivl om – både den første dag og løbende, som I har brug for det. Den første dag følges introerne med jer ud i klasserne, hvor I skal lave forskellige aktiviteter, der skal ryste jer sammen. I dagens løb får I også nogle praktiske oplysninger, og når I har spisepause, får I en sandwich, så I behøver ikke tage madpakke med den dag.

De første uger vil der udover undervisningen være forskellige aktiviteter, som skal bidrage til at skabe et rigtigt godt sammenhold og kammeratskab, og vi vil også tale skole- og klasserumskultur med jer og diskutere, hvad der forventes af elever, der går på gymnasiet.

Torsdag den 24. august er der et arrangement for 1.g elever og deres forældre kl. 17.00 – 18.30, hvor jeres forældre kan se skolen og hilse på nogle af jeres lærere samt møde de øvrige 1.g elever og de andre forældre.

På Nordfyns Gymnasium er der plads til alle, og I vil hurtigt opdage, at alle årgange har det rigtig godt med hinanden. Vores elevfester, Sponx-festerne, er kun for skolens elever, og det er også med til at give et godt sammenhold på skolen. De gode oplevelser og kammeratskabet mellem alle elever er med til at skabe et stort engagement hos både elever og lærere.

Vi glæder os til at se jer!
Intro-teamet

Kalender for 1. g’ernes første uger

Mandag den 14.8.23
I møder kl. 8.30 og vises ind i jeres klasselokale af skolens introer. Dagens program præsenteres. Til frokost serverer skolen en sandwich. Dagen slutter senest kl. 13.50.

Tirsdag den 15.8.23
Almindelig skoledag. Fotografering af alle 1.g’ere begynder kl. 8.30.
(Alle elever skal fotograferes til skolens elevkartotek).

Onsdag den 16.8.23
Almindelig skoledag. Koordinator har et modul med klassen om skole- og klasserumskultur.

Torsdag den 17.8.23
Kl. 8.30 – 11.50 Almindelig skoledag
Kl. 12.15 – 13.50 Arrangement for 1.g-klasserne (klassevis) (hygge, teambuilding-øvelser).

Fredag den 18.8.23
 Almindelig skoledag.

Mandag – Tirsdag den 21.-22.8.23
Introtur for alle 1.g’ere med World of Adventure (info følger)

Torsdag den 24.8.23
Almindelig skoledag.
Arrangement for 1.g elever og deres forældre kl. 17.00 – 18.30. 
Se præsentationen fra aftenen her.

Andre vigtige datoer
Forældremøde om valg af studieretning tirsdag den 3. oktober 2023 kl. 19.00.

Start i studieretningsklasser fredag den 3. november med aktiviteter, der samler de nye klasser.

Send en besked