Talentforløb

Nordfyns Gymnasium har et aktivt miljø for elever, som ønsker at udvikle deres talenter udover den almindelige krævende skoledag.

Der er mange muligheder, som det ses nedenfor.

 

 

Samarbejde mellem Ministeriet for børn og undervisning, Videnskabsministeriet, Københavns Universitet og nu også Aarhus Universitet..
Projektet startes i 2g. - for alle fakulteter.
Der arrangeres møder/camps med de andre forskerspirer i landet og spirerne tilknyttes en forsker.

Koordinator for forskerspire er Sylvie Cifuentes, som kan guide dig videre i processen.

 

ATU - Akademiet for Talentfulde Unge

Et samarbejde mellem de Syddanske Gymnasiale Uddannelser. 150 af de mest talentfulde på Fyn får et tilrettelagt forløb over 2 år. Arrangementerne finder sted på skolerne i Syddanmark og på private virksomheder. 

Der er også en sommercamp med i projektet, som man kan læse mere om på hjemmesiden og på facebook.

 

 

 

cambridge.jpg

Cambridge English henvender sig primært til elever i 2g. 

Forløbet afsluttes med en eksamen og udstedelse af Cambridge-Certificate.

Læs mere her!

 

Medieakademiet

Medieakademiet er et samarbejde mellem TV2/Fyn, DR Fyn, Fyens Stiftstidende, FST Growth, Fyns Amts Avis, SDU (Center for Journalistik og Syddansk Universitetsbibliotek) og de gymnasiale uddannelser på Fyn.

Har du tanker om i fremtiden at arbejde med medier, journalistik og kommunikation? Vil du investere noget af din tid i skoleåret i et helt nyt projekt under Medieakademiet?

Medieakademiet foregår over 5 eftermiddage på MediaLab på Fyens Stiftstidende og på SDU. Du deltager også i en workshop på et af de tre store fynske medier. Forløbet handler om at skabe journalistisk indhold til digitale medier og platforme. Du bliver inddraget i innovative processer med professionelle mediefolk, som er med til at udvikle fremtidens medier på Fyn. Men de har brug for dine idéer til, hvordan de kan udvikle formater til fremtidens brugere – dig og dine jævnaldrende.

Læs mere om Medieakademiet 2020

Koordinatorer for Medieakademiet er Torben Larsen (mediefag og historie) og Sidsel Høite Fabricius (dansk og formidling), som kan guide dig videre i processen.

 

 

InterMat

InterMat er et frivilligt tilbud fra DTU til elever, der er interesserede i matematik. På Nordfyns Gymnasium tilbydes InterMat i anden halvdel af 2.g. Der afholdes 7 moduler på gymnasiet og en projektdag på DTU med foredrag, eksperimenter og gruppeøvelser inden for samme emner som i modulerne. Emnerne er valgt, så de rækker frem mod de videregående uddannelser med større matematikindhold.

Læs mere om InterMat.

Koordinator for InterMat er Henrik Kiehn Thistrup, som kan guide dig videre i processen.