Lectio Vigtige datoer

Dagsværk

Hvad er Operation Dagsværk?

Operation Dagsværk er en landsdækkende organisation for gymnasieelever, der en gang om året samler penge ind til forskellige humanitære projekter rundt om i verden. Indsamlingen foregår ved, at unge landet over bruger en enkelt dag på at arbejde og derved tjene penge til projektet. OD har sin egen hjemmeside, hvor man kan læse mere om det projekt, der arbejdes for i år. Se hjemmesiden her: OD-hjemmeside!

På Nordfyns Gymnasium er det udvalg i elevrådet der står for OD, så OD-udvalget har flere glade og hjælpsomme elever at trække på, når travlheden rammer udvalget lige før og lige efter en OD-dag. Vi i OD-udvalget sørger for at videregive informationer, lave opslag og kreative plakater og få sendt skolens samlede indtjente bidrag af sted til Operation Dagsværk.

Vi mener selv, at OD er en rigtig god måde at give eleverne en mulighed for at gøre en forskel i verden. Vi håber da også på, at vi kan få en masse hjælpelystne mennesker i arbejde og gøre en forskel dér, hvor mennesker har brug for det, og selvfølgelig også have en rigtig fed OD-dag!